1 de juny 2011

ARRóS AMB LLET

Aquí us presento un clàssic: Arrós amb llet. Recepta d’en Karlos Arguiñano






INGREDIENTS:

1l de llet
115 g de arrós
100 g de sucre
1 trosset de pell de llimona
1 trosset de pell de taronja
1 rameta de canyella
½ bastonet de vainilla
Canyella en pols

PREPARACIÓ:


Posem l’arrós dins un cassó, el cobrim amb aigua i el portem a ebullició. Llavors, baixem el foc i el deixem coure durant 5 minuts. Passat aquest temps, l’escorrem, el passem per aigua freda, deixem escórrer, i el reservem; Aixi, aconseguim eliminar part del midó, que perd l’arrós en coure’s.
De nou, passem l’arrós a un cassó, i afegim la llet, la rameta de canyella, el bastonet, la pell de llimona i la de taronja.
O deixem coure uns 35/40 minuts a foc suau. Tot remenant cada 5 minuts, fins que l’arrós agafi una textura melosa, seguidament i afegim el sucre. O remenem i deixem cuinar una mica més.
Retirem l’arrós del foc. Del cassó en trèiem, la canyella, la vainilla i les pells.
O repartim en quatre copes o deixem refredar i empolsem canyella en pols.




6 comentaris:

  1. Oi que és deliciós? Ara ve molt de gust: fresquet i refrescant.

    ResponElimina
  2. Hola Cristina!! Totalment d'acord. A part, és un postre/ berenar molt nutritiu.
    Petons guapa

    ResponElimina
  3. Un clàssic molt bo, i ara fa temps que no en faig. Me n' he recordat a veure si un dia d' aquests en tornem a menjar.

    ResponElimina
  4. Hola
    Un clàssic de tota la vida que a mi personalment em xifla!!!Ara em pendria una copeta d'aquestes ...
    Petons

    ResponElimina
  5. mmm que bo que és ben fresquet!! Esperarem que passin les pluges i la frescor per tornar-ne a menjar. ;)
    Petons!

    ResponElimina
  6. Hola lluna plena, m'agrada el teu bloc i m'agrada aquest arròs amb llet i si és de l'Arguiñano no falla.

    ResponElimina