27 de maig 2011

MAGDALENES INTEGRALS AMB LLET DE SOJA





INGREDIENTS ( 24 unitats aprox.):

300 g de farina integral
1 sobre de llevat
4 ous
1 culleradeta de raspadura de pell de llimona*
200 g de sucre moreno
125 ml de llet de soja
125 g de mantega
Sucre llustre ( opcional )

*També podeu utilitzar pell de taronja.

PREPARACIÓ:


Escalfem el forn a 180ºC.
Barregem la farina amb el llevat.
Estovem la mantega dins el microones, fins que estigui cremosa. I afegim el sucre, i ho barregem bé. Afegim els ous, un a un, la raspadura, la llet i la barreja de farina i llevat
Batem bé la massa, fins que quedi fina i uniforme.
Omplim per la meitat els motlles.
Enfornem de 15 a 20 minuts, fins veure-les dauradetes.
Les deixem refredar a temperatura ambient i empolvem amb sucre glass.




6 comentaris:

  1. Hola Cristina; gràcies per visitar-me. Veig que fa poquet que navegues per la blogosfera...
    Estarem en contacte.

    ResponElimina
  2. Hola guapa!! Gracies per comentar i seguir!! Un petonas

    ResponElimina
  3. Unes bones magdales per a esmorzar de diumenge!!! bé, si les tinc a mà... en qualsevol moment!

    ResponElimina
  4. Cristina, gràcies pel teu comentari!! :)
    Desconeixia el teu blog i veig que fa poc que t'has estrenat. Benvinguda!
    Aquestes magdalenes integrals amb llet de soja segur que van ser la delícia de l'esmorzar.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  5. Quines madalenes tan bones: No n' he fet mai amb llet de soja, i és una bona opció, sobretot pels quei no poden prendre llet de vaca. Recepta anotada!

    ResponElimina
  6. Gràcies per els comentaris: Teresa, Mercè i Anna.
    Petons per a totes.

    ResponElimina