19 de maig 2011

MOUSSE DE MADUIXES I MARIES


Avanç no acabi la temporada de maduixes,  i així  donem  pas a les roges cireretes, volia fer una coseta un pel diferent, que les  tradicionals maduixes amb nata o moscatell, que tant apreciem a casa.
Una recepta molt simple trobada a la cuina Lecturas, però a la vegada molt refrescant i agraïda per tots.



INGREDIENTS:

8 galetes Maria
700 g. de maduixes
4 cullerades de sucre o fructosa
1 iogurt natural
2 clares d'ou
4 fulles (8g) de gelatina

PREPARACIÓ:


Posem les galetes dins el got de la batedora i les triturem.
Rentem les maduixes, les eixuguem, en trèiem la cua i les tallem. Barregem els trossets de maduixa amb el sucre i ho deixem reposar 30 minuts. Passat aquest temps o i afegim el iogurt natural i ho triturem.
Posem a hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda. Muntem les clares amb l'ajuda del batedor de varilles elèctric. Diluïm la gelatina amb una mica d'aigua calenta i ho barregem amb el batut de maduixes i les clares.
Repartim la galeta triturada, al fons de quatre copes, afegim per damunt la mousse de maduixes, i deixem reposar 2 hores dins la nevera.
O decorem amb unes maduixes, una galeta i si en disposeu, unes fulletes de menta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada