Avanç no acabi la temporada de maduixes, i així donem
pas a les roges cireretes, volia fer
una coseta un pel diferent, que les
tradicionals maduixes amb nata o moscatell, que tant apreciem a casa.
Una recepta molt simple
trobada a la cuina Lecturas, però a
la vegada molt refrescant i agraïda per tots.
INGREDIENTS:
8 galetes Maria
700 g. de
maduixes
4 cullerades de
sucre o fructosa
1 iogurt natural
2 clares d'ou
4 fulles (8g) de gelatina
PREPARACIÓ:
Posem les
galetes dins el got de la batedora i les triturem.
Rentem les
maduixes, les eixuguem, en trèiem la cua i les tallem. Barregem els trossets
de maduixa amb el sucre i ho deixem reposar 30 minuts. Passat aquest temps o i
afegim el iogurt natural i ho triturem.
Posem a hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda. Muntem
les clares amb l'ajuda del batedor de varilles elèctric. Diluïm la gelatina amb
una mica d'aigua calenta i ho barregem amb el batut de maduixes i les clares.
Repartim la galeta triturada, al fons de quatre copes,
afegim per damunt la mousse de maduixes, i deixem reposar 2 hores dins la
nevera.
O decorem amb unes maduixes, una galeta i si en disposeu,
unes fulletes de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada