INGREDIENTS ( 24 unitats aprox.):
300 g de farina integral
1 sobre de llevat
4 ous
1 culleradeta de raspadura de pell de llimona*
200 g de sucre moreno
125 ml de llet de soja
125 g de mantega
Sucre llustre ( opcional )
*També podeu utilitzar pell de taronja.
PREPARACIÓ:
Escalfem el forn a 180ºC.
Barregem la farina amb el llevat.
Estovem la mantega dins el microones, fins que estigui
cremosa. I afegim el sucre, i ho barregem bé. Afegim els ous, un a un, la
raspadura, la llet i la barreja de farina i llevat
Batem bé la massa, fins que quedi fina i uniforme.
Omplim per la meitat els
motlles.
Enfornem de 15 a 20 minuts, fins veure-les dauradetes.
Les deixem refredar a temperatura ambient i empolvem amb
sucre glass.
Hola Cristina; gràcies per visitar-me. Veig que fa poquet que navegues per la blogosfera...
ResponEliminaEstarem en contacte.
Hola guapa!! Gracies per comentar i seguir!! Un petonas
ResponEliminaUnes bones magdales per a esmorzar de diumenge!!! bé, si les tinc a mà... en qualsevol moment!
ResponEliminaCristina, gràcies pel teu comentari!! :)
ResponEliminaDesconeixia el teu blog i veig que fa poc que t'has estrenat. Benvinguda!
Aquestes magdalenes integrals amb llet de soja segur que van ser la delícia de l'esmorzar.
Fins aviat!
Quines madalenes tan bones: No n' he fet mai amb llet de soja, i és una bona opció, sobretot pels quei no poden prendre llet de vaca. Recepta anotada!
ResponEliminaGràcies per els comentaris: Teresa, Mercè i Anna.
ResponEliminaPetons per a totes.